Actie boudoirfotografie


Hier bekijk je ons portfolio, de mogelijkheden of boek je gemakkelijk één van de voordelige pakketten.
(let op alleen geldig als je in 2019 een afspraak maakt!)
Ieder pakket is incl Visagie en haarstyling met één van de twee vrouwelijke visagistes/haarstylisten, Judith of Leonieke.


De spanning zakte snel nadat ik binnen was. Ik zag er, nadat mijn haar en make-up gedaan waren, prachtig uit. De sfeer was goed en ontspannen.Daarna foto's kiezen, geen makkelijke klus!"


Schermafbeelding 2019-09-12 om 13.58.50.png
beursactie.png
 

Na vorig jaar een gastric bypass te hebben ondergaan en 50 kilo te zijn afgevallen was voor mij het moment daar om de wensen op mijn bucketlist te gaan realiseren.Op de eerste plaats stond: een boudoir fotoshoot.

Vriendin Amber raadde me aan om mij door Mandy te laten fotograferen, en wat ben ik blij dat ik haar advies heb opgevolgd!

Visagiste Leonieke verzorgde de make-up en mijn haar (zo mooi gedaan!) en toen was het tijd voor de foto’s.Eerst nog even onwennig maar Mandy stelde me op mijn gemak en al gauw voelde ik me vrij om te poseren.De foto’s zijn geweldig mooi geworden, de eerste keer dat ik ze zag kon ik haast niet geloven dat ik dat écht was!

Inmiddels heb ik een mooi wit lederen foto-album ontvangen én de usb-stick met daarop de allermooiste foto’s. Misschien ga ik er nog 1 of 2 laten vergroten voor in de slaapkamer. 😊

Mandy en Leonieke, nogmaals heel hartelijk dank voor een supergezellige middag én de prachtige foto’s!
Ik ben er ontzettend blij mee (en stiekem ook best wel trots op)


Bekijk ons werk!

_LCF0412l.jpg

Boek hier gemakkelijk je boudoirshoot!

Schermafbeelding 2019-09-12 om 13.51.34.png

Lees meer over ons!

DSC_5347l.jpg