download hier de algemene voorwaarden van Livingcolours fotografie

download

 
 

 

 

 

Algemene voorwaarden bruidsfotografie

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen livingcolours en opdrachtgever,inclusief offertes, opdrachtbevestigingen en mondelinge of schriftelijke overeenkomsten.

 

De opdrachtgever gaat akkoord met de algemene voorwaarden, werkwijze en stijl van Livingcolours en kan hier later niet op terug komen.

 

De opdrachtgever wordt vooraf geinformeerd over de inhoud van de opdracht, kosten en aantal digitale bestanden die Livingcolours levert.

 

Online mogen alleen foto’s met logo/watermark geplaats worden door opdrachtgever en livingcolours.Geen grote bestanden en/of bestanden zonder logo.Het is niet toegestaan om een logo/watermark te verwijderen uit de foto’s of de foto’s zelf te bewerken/uit te snijden of de foto’s aan te passen.

 

Livingcolours is niet aansprakelijk voor slechte afdrukken of afwijkende kleuren.

Livingcolours raad te allen tijde aan de foto’s via Livingcolours zelf af te laten drukken.

 

Alle foto’s van Livingcolours zijn en blijven eigendom van Livingcolours fotografie.Deze mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door derden.Bij misbruik worden er kosten in rekening gebracht.

 

Opdrachtgever gaat zonder tegenbericht akkoord dat Livingcolours de gemaakte foto’s kan gebruiken voor promotiedoeleinden.Bij commerciele oplages boven 100 stuks moet er toestemming gevraagd worden aan opdrachtgever.

 

Livingcolours kan niet aansprakelijk gesteld worden voor allergische reacties, schade en of letsel.

 

Voor uitblijven van resultaat kan Livingcolours niet aansprakelijk gesteld worden.

 

Betalingen geschiedden contant of voorafgaande aan de opdracht, overgemaakt te worden per bank.

 

Op locatie is Livingcolours niet aansprakelijk voor eventuele schade, de opdrachtgever neemt zelf verantwoording voor dit risico.

 

Livingcolours is niet verantwoordelijk voor een eventuele binnen locatie bij slecht of nat weer.Het bruidspaar dient deze zelf te regelen.

 

Het beeldmateriaal wordt 1 jaar bewaard door livingcolours fotografie.Binnen dit jaar is het mogelijk om na te bestellen van producten/bestanden die livingcolours levert.

 

Bij boeking van Livingcolours fotografie dient er een reserveringsvergoeding van €250,- voldaan te worden.Dit bedrag wordt bij het eindfactuur in mindering gebracht en is bij annuleren van de opdracht non-refundable.

 

Indien een opdracht door de opdrachtgever wordt geannuleerd tot 3 maanden voor de trouwdatum, worden naast de reserveringskosten geen extra kosten gerekend.Bij annuleren tussen de 3 maanden en 30 dagen voor de trouwdatum wordt 50% van de totale som in rekening gebracht.Binnen 30 dagen tot trouwdatum gaat het om 75%. van de gehele som.Indien de datum verplaatst of uitgesteld moet worden probeert Livingcolours de opdracht alsnog uit te voeren tenzij dit niet mogelijk is.In dat geval geldt de bovenstaande regeling.

 

Opdrachtgeven gaat akkoord met de laatste overeengekomen offerte door de aanbetaling te voldoen.

 

 

Aldus opgemaakt in tweevoud te____________________dd__________________________

 

 

 

 

 

Handtekening fotograaf                                         Handtekekening opdrachtgever

 

 

 

 

 

 

                            Livingcolours fotografie - Mandy vd weerd - 06-23483454 - info@lcfotografie.nl - www.lcfotografie.nl - kvk 62482955 – btwnr nl147015716b02