Soms heb je momenten die je niet in je eentje kan fotograferen.
Een aankleding van de bruidegom, terwijl de bruid zich ook al klaar maakt 30 minuten verderop.
Hoe fijn is het als je dan kan samenwerken met je collega?

Even voorstellen:

Mijn naam is Jantina Mulder Ik ben woonachtig in Assen. Zo’n 3 jaar geleden heb ik mijn vaste baan opgezegd om me helemaal te richten op fotografie. Ik ben de opleiding voor natuurlijk licht fotograaf gedaan. Hiervan kennen Mandy en ik elkaar. We volgden in dezelfde periode de opleiding van natuurlijk licht.

Het is leerzaam, inspirerend en leuk college fotografen te spreken en mee samen te werken. Als fotograaf werk je veel alleen en het is prettig om soms eens te kunnen sparren met een collega.

Zo hebben we wel eens samen een fotoreportage gedaan. Vorig jaar hebben we elkaar wat meer gesproken en ben ik een keer meegegaan als second shooter bij een trouwerij.

Ik hou van pure, spontane, ongedwongen foto’s. Van mensen die zichzelf zijn. Foto’s die een verhaal vertellen. Die het leven laten zien zoals het is. Foto’s waarin mensen zichzelf herkennen zoals ze zijn. Ik hou van kleine contact momenten tussen mensen. Waarin er bijvoorbeeld even oogcontact is, een lach, handen die elkaar vinden.

In het contact met de klant probeer ik een ontspannen sfeer te creëren, waarbij ze zich op hun gemak voelen. Waarin alles goed is wat er ontstaat. Ik denk dat er op deze manier de meest pure en natuurlijke momenten ontstaan. De mooiste herinneringen worden vastgelegd.

Het werk van Jantina vindt je hier.

jantina fotografie lc foto.jpg

Jantina

Jantina boek je als second shooter voor een paar uur of een hele dag.