Een Trouwevent of beurs is natuurlijk altijd hartstikke leuk om heen te gaan.
Maar Trouwevent Trouwens moet je bezoeken!

Het wordt een hele inspirerende plek, om toffe nieuwe ideeën op te doen voor jullie bruiloft.
Maar er is meer….
Zo gaat locatie Ermerstrand je verrassen met hun prachtige strand, waar je op kunt trouwen, hun geweldige zalen en mooie omgeving!
Daarnaast zijn er een aantal inspirerende workshops die je gratis kan volgen:

Creëer jouw eigen  perfecte bruiloft

Krijg tips en tricks voor de planning naar/ en op jullie bruiloft van Weddingplanner Nicole Bredewold van Onbezorgde Trouwdag. Ook krijgen jullie de kans vragen te stellen over zaken waar jullie tegen aanlopen. Daarnaast mag je een moodboard maken van jullie bruiloft met gebruik van tijdschriften, linten, hout, tape, stoffen en overige toffe materialen. Meld je aan want vol = vol.

Wat zijn de trends voor de bruidegom en hoe strik ik mijn stropdas?

De bruidegom krijgt tegenwoordig veel meer aandacht. Ging het eerst vooral om de bruid, nu gaat het vooral om jullie samen. Hoe zorg jij nu voor een eigen, persoonlijke en exclusief voorkomen zodat je net als de bruid straalt! Het pak mooi afgestemd met alle bijkomende accessoires. Wil jij je pak na de bruiloft blijven dragen? Ontvang de beste tips. En hoe strik je nou die das perfect en wellicht net even anders?

Hoe maak je de ceremonie persoonlijk?

Veel bruidsparen weten niet wat er eigenlijk allemaal mogelijk is bij een trouwceremonie. Ze gaan uit van de standaard terwijl dit zoveel mooier en persoonlijker kan. De setting, (live)muziek, geloften en rituelen, betrokkenheid van familie/vrienden, overleden dierbaren of huisdieren. Babs Anja van Dalen vertelt jullie alles hoe je de trouwceremonie bijzonder, uniek en persoonlijk gemaakt kan worden met jullie als stralend middelpunt! Meld je aan want vol = vol.

moodboard-300x300.png

Alle ins and outs over bruidsfotografie

Foto’s van jullie bruiloft zijn vaak de meest bekeken foto’s. Niet onbelangrijk om een goede trouwfotograaf uit te kiezen. Maar waar moet je dan op letten? Een trouwdag gaat om beleving en dat is een hele kunst om dat goed vast te leggen. Dat kan alleen wanneer jullie je op je gemak voelen bij een fotograaf. Mandy van der Weerd van Livingcolours fotografie vertelt jullie alles hierover. Meld je aan want vol = vol.

Jullie droomtaart

Wat komt er allemaal kijken bij het uitzoeken van jullie droomtaart. Wat zijn de mogelijkheden? Denk aan de vorm, de lagen, de stijl van de bruidstaart maar zeker ook de smaak. Stel gerust je vragen en krijg de beste tips van Mariska Hoorn van Miszbaksels. Zij maakt de heerlijkste taarten en lekkernijen. Meld je aan want vol = vol.

 
Yes, Weddingplanner Nicole heeft mij gevraagd om ook een workshop te geven over bruidsfotografie!
Want waar let je nou op bij het kiezen van een fotograaf?
Tijdens de workshop geef ik alle ins and outs over bruidsfotografie.
Ook als je al een fotograaf hebt gekozen is deze workshop onmisbaar om goed voorbereid te zijn op jullie trouwdag!
Ik zie je daar!?

Trouwevent Trouwens
29 September
Ermerstrand
Steenbakkersweg 3
Erm

Entree is 5,-
incl, kop koffie en wat lekkers en een bruid en bruidegom magazine!

voorbeeld.jpg


Comment