recensies

Lees hier de reviews van de bruidsparen die jullie voor zijn gegaan.

 
 

Robbert & anke

Mandy heeft juni dit jaar onze bruiloft vastgelegd en wat was dat goed! Van de daggasten achteraf allemaal complimenten gekregen over de leuke fotografe die we hadden. Wij hebben het haar misschien niet makkelijk gemaakt met onze wensen over de reportage, maar samen is het een super mooi resultaat geworden. En het belangrijkste misschien van alles, het zijn prachtige foto's geworden! Bedankt Mandy!

DSC_4440.jpg
BSS_8393.jpg

Rob & Marjan

Mandy heeft onze bruiloft vastgelegd afgelopen herfst. We zijn enorm tevreden over haar werkwijze en de prachtige foto's. Creatief, oog voor detail en ontzettend lief. Dat zijn de woorden die Mandy omschrijven. Wij hebben geen moment spijt gehad van onze keuze. Bedankt voor alles Mandy! Liefs Rob en Marjan

Robert & Ramona

Op 1 september 2017 was Mandy onze fotograaf op onze trouwdag. Tijdens de eerste gesprekken voelde het al ontzettend goed, we hadden een klik en bleven maar kletsen. Ook legt ze goed uit wat de mogelijkheden zijn en drukt ze haar vinger op onze wensen.

We konden ons geen betere fotograaf wensen! Mandy is spontaan, gezellig, leuk, professioneel, veelzijdig, creatief, grappig en heel goed met kinderen!

Binnenkort mogen wij al onze foto's bekijken, maar voor nu was ze zo lief om alvast een voorproefje te sturen. En de foto's vinden we nu al fantastisch mooi!

We raden Mandy zeker aan!


bruidsfotografie
bruidsfotografie.jpg

Jan & Janine

Mandy heeft op onze bruiloft fantastische foto's gemaakt. We hebben een geweldige dag gehad en veel gelachen. We zouden het zo weer over willen doen.


Jordi & joanne

Mandy heeft op onze bruiloft foto s gemaakt, ze is geweldig! Weet precies wat je wil, kan echt net die gênante momentjes vinden, maakt prachtige dromerige, maar ook stoere foto s en toffe reportagefoto's en is ontzettend begaan! Ze is een schatje, denkt ook nog eens met alles mee... En toen wij terugkwamen van onze vakantie hadden we een klein verrassinkje op onze deurmat liggen en we zijn zo benieuwd naar het echte album! Kortom Dankjewel!!

review bruidsreportage livingcolours

review bruidsreportage living colours fotografie bruids fotografie

Mark & Melissa

Mandy is echt een aanrader!
Houd zich aan de afspraken is zeer creatief en spontaan.We hebben geweldige foto`s ontvangen. zelfs de zelfde avond hebben we wat mogen ontvangen super bedankt voor een geweldige dag.

 


 

Wolter & Marielle

De samenwerking met Mandy hebben wij als super fijn en gezellig ervaren.Ze is een lieve, gezellige en professionele fotografe die je laat lachen en je op je best op de foto zet!De sfeer was ontspannen en dat is goed terug te zien op het fantastisch mooie eindresultaat.
De foto's zijn top geworden en raden iedereen Mandy aan!!Bedankt Mandy voor de super fijne samenwerking en de prachtige foto's!

bruidsreportage review livingcolours fotografie