reviews

Lees hier de reviews van de bruidsparen die jullie voor zijn gegaan.

 
 
bruidsfotografie.jpg

Jan & Janine

Mandy heeft op onze bruiloft fantastische foto's gemaakt. We hebben een geweldige dag gehad en veel gelachen. We zouden het zo weer over willen doen.


Jordi & joanne

Mandy heeft op onze bruiloft foto s gemaakt, ze is geweldig! Weet precies wat je wil, kan echt net die gênante momentjes vinden, maakt prachtige dromerige, maar ook stoere foto s en toffe reportagefoto's en is ontzettend begaan! Ze is een schatje, denkt ook nog eens met alles mee... En toen wij terugkwamen van onze vakantie hadden we een klein verrassinkje op onze deurmat liggen en we zijn zo benieuwd naar het echte album! Kortom Dankjewel!!

review bruidsreportage livingcolours

review bruidsreportage living colours fotografie bruids fotografie

Mark & Melissa

Mandy is echt een aanrader!
Houd zich aan de afspraken is zeer creatief en spontaan.We hebben geweldige foto`s ontvangen. zelfs de zelfde avond hebben we wat mogen ontvangen super bedankt voor een geweldige dag.

 


 

Wolter & Marielle

De samenwerking met Mandy hebben wij als super fijn en gezellig ervaren.Ze is een lieve, gezellige en professionele fotografe die je laat lachen en je op je best op de foto zet!De sfeer was ontspannen en dat is goed terug te zien op het fantastisch mooie eindresultaat.
De foto's zijn top geworden en raden iedereen Mandy aan!!Bedankt Mandy voor de super fijne samenwerking en de prachtige foto's!

bruidsreportage review livingcolours fotografie