recensies

Lees hier de reviews van de bruidsparen die jullie voor zijn gegaan.


 
 
reviewlcfotografie.jpg

Rob & Carla

Op de bruidsbeurs in Witten hebben wij Mandy ontmoet en wij waren meteen enthousiast! Wat een mooie foto’s had zij bij zich. Dit wilden wij ook!

Wij vonden het erg fijn om onze grote dag door Mandy vast te laten leggen. Van te voren een aantal gesprekken gehad, zodat we precies van elkaar wisten wat de verwachting was. Dit heeft zij meer dan waargemaakt! Wij wilden niet de standaard foto’s en vooral de foto’s die zij ‘tussendoor’ heeft genomen zijn voor ons heel veel waard. Onze dochter die een rondje draait in haar mooie jurk. Onze zoon die lekker zijn gebakje op de grond zit te eten, met zijn mond onder de slagroom. En ons nichtje die achter mama staat en haar handje die steeds iets hoger gaat, totdat deze onder mama’s jurk zit. Wat een prachtige plaatjes.

Mandy is een super leuk mens, die een van onze mooiste dagen, super mooi heeft vastgelegd! Mandy ook via deze weg, heel erg bedankt!


Axel & Priscilla

Mandy, heel erg bedankt voor de prachtige foto’s! Ik kan jou echt aan iedereen aanbevelen, zo fijn was het om jou met ons mee te hebben op de grote dag. Normaal gesproken ben ik niet zo enthousiast als ik op de foto moet, maar je weet precies hoe je mensen op hun gemak kunt laten voelen. Ook weet je hoe je de sfeer kunt pakken in de foto, echt een kunst! Onze foto’s laten we met trots zien! Nogmaals heel erg bedankt!beoordeling lcfotografie.jpg

recensies lcfotografie review

Allard & annemarie

We hebben Mandy ontmoet op de bruidsbeurs in Groningen. Er was direct een klik en nog geen maand later hebben we haar geboekt voor onze grote dag. Ze is ook de enige fotograaf met wie we gesproken hebben, het voelde gewoon direct goed. Mandy is een leuke, gezellige meid die goed naar je luistert en mooie, creatieve foto's schiet. Tijdens onze reportage liepen er wat kippetjes in de weg en deze heeft ze heel leuk op de foto gekregen. We zijn bijzonder tevreden over de foto's, ze heeft de juiste dingen op de foto gezet. Mandy heeft een passie voor licht en dat zie je terug. We zijn blij dat we haar als fotograaf hebben gehad!


Erwin & Nikkie

Mandy heeft van onze bruiloft een prachtige herinnering gemaakt met alle foto's! Een fijne fotograaf om bij je allermooiste dag te hebben, Mandy mengt zich makkelijk tussen de gasten, valt niet op als fotograaf, maar voelt aan als een van de gasten. Wij hadden vanaf het begin een goede klik met haar. Ook tijdens de voorbereidingen hebben wij veel contact met Mandy gehad, deze momenten waren productief maar ook gezellig. Mandy staat open voor alle ideeën en weet zelf ook veel aan te dragen, passend bij de gewenste stijl, sfeer en creatieve mindset. Een echte aanrader om van je allermooiste dag je mooiste herinneringen te maken !

review lcfotografie bruidsfotografie.jpg

review lcfotografie bruidsreportage.jpg

Peter Ywe & Imke

Afgelopen mei heeft Mandy onze bruiloft vastgelegd en wat heeft ze prachtige plaatjes geschoten! We hadden bij de eerste gesprekken al een goed gevoel en dat is alleen maar versterkt door de dag heen. Ongedwongen, onopvallend wanneer het nodig is en erg gezellig! Al onze gasten waren ook erg enthousiast, ze paste perfect bij ons feest. De foto's zijn erg mooi geworden, ook de mini albums die we met spoed hadden besteld voor onze ouders waren van zeer hoge kwaliteit. Absoluut een aanrader om erbij te hebben op één van de mooiste dagen in je leven.


Robbert & anke

Mandy heeft juni dit jaar onze bruiloft vastgelegd en wat was dat goed! Van de daggasten achteraf allemaal complimenten gekregen over de leuke fotografe die we hadden. Wij hebben het haar misschien niet makkelijk gemaakt met onze wensen over de reportage, maar samen is het een super mooi resultaat geworden. En het belangrijkste misschien van alles, het zijn prachtige foto's geworden! Bedankt Mandy!

DSC_4440.jpg

BSS_8393.jpg

Rob & Marjan

Mandy heeft onze bruiloft vastgelegd afgelopen herfst. We zijn enorm tevreden over haar werkwijze en de prachtige foto's. Creatief, oog voor detail en ontzettend lief. Dat zijn de woorden die Mandy omschrijven. Wij hebben geen moment spijt gehad van onze keuze. Bedankt voor alles Mandy! Liefs Rob en Marjan


Robert & Ramona

Op 1 september 2017 was Mandy onze fotograaf op onze trouwdag. Tijdens de eerste gesprekken voelde het al ontzettend goed, we hadden een klik en bleven maar kletsen. Ook legt ze goed uit wat de mogelijkheden zijn en drukt ze haar vinger op onze wensen.

We konden ons geen betere fotograaf wensen! Mandy is spontaan, gezellig, leuk, professioneel, veelzijdig, creatief, grappig en heel goed met kinderen!

Binnenkort mogen wij al onze foto's bekijken, maar voor nu was ze zo lief om alvast een voorproefje te sturen. En de foto's vinden we nu al fantastisch mooi!

We raden Mandy zeker aan!

bruidsfotografie

bruidsfotografie.jpg

Jan & Janine

Mandy heeft op onze bruiloft fantastische foto's gemaakt. We hebben een geweldige dag gehad en veel gelachen. We zouden het zo weer over willen doen.


Jordi & joanne

Mandy heeft op onze bruiloft foto s gemaakt, ze is geweldig! Weet precies wat je wil, kan echt net die gênante momentjes vinden, maakt prachtige dromerige, maar ook stoere foto s en toffe reportagefoto's en is ontzettend begaan! Ze is een schatje, denkt ook nog eens met alles mee... En toen wij terugkwamen van onze vakantie hadden we een klein verrassinkje op onze deurmat liggen en we zijn zo benieuwd naar het echte album! Kortom Dankjewel!!

review bruidsreportage livingcolours

review bruidsreportage living colours fotografie bruids fotografie

Mark & Melissa

Mandy is echt een aanrader!
Houd zich aan de afspraken is zeer creatief en spontaan.We hebben geweldige foto`s ontvangen. zelfs de zelfde avond hebben we wat mogen ontvangen super bedankt voor een geweldige dag.

 


 

Wolter & Marielle

De samenwerking met Mandy hebben wij als super fijn en gezellig ervaren.Ze is een lieve, gezellige en professionele fotografe die je laat lachen en je op je best op de foto zet!De sfeer was ontspannen en dat is goed terug te zien op het fantastisch mooie eindresultaat.
De foto's zijn top geworden en raden iedereen Mandy aan!!Bedankt Mandy voor de super fijne samenwerking en de prachtige foto's!

bruidsreportage review livingcolours fotografie